Foglalás

Az alábbi leírásban megtalálja a siófoki apartman foglalás menetét.

 

Telefonon 8:00-20:00 között, postai úton és e-mailen keresztül NON-STOP, egész évben elérhetők vagyunk. Kérdéseikre, készséggel rendelkezésre állunk a Siófok szállással kapcsolatban. Főoldalunkon és itt is  ellenőrizheti aktuális szabad helyeinket.

 

Balatoni szállásfoglalás:

 

Érdeklődni, Siófok apartmanban ideiglenesen szállást foglalni telefonon is lehet, de a foglalás csak akkor végleges, ha írásban is visszaigazoljuk postai levélben vagy e-mailben. Amennyiben több éjszakát foglal balatoni szállásunkban, a szállásdíj 50%-t (felét), de minimum 20000.- Ft előleget kérünk, melyet postai úton (postacím) illetve átutalással (bankszámlaszám) tudnak eljuttatni hozzánk. A foglaló beérkezése után visszaigazolást küldünk. Amennyiben két foglaló érkezik egyazon időpontra úgy a hamarabb érkező foglalót fogadjuk el, természetesen a később érkezőt sajnálattal visszaküldjük. Szép kártyával foglaló vendégeik figyelmét ezúton felhívjuk, hogy a tranzakció legalább öt munkanap.

 

SZÉP Kártya:

MKB és K&H-nál szabadidő zseb, OTP-nél minden zsebet elfogadjuk. 

 

 

Postacím:

Városi Viktor, 8600, Siófok, Zúgó utca 6.

 

Bankszámlaszám:

 

OTP - Városi Viktor számlája: 11773432-10480331

 

A részleteket megírjuk a visszaigazoló levélben, kérjük átolvasni a végleges pontosítás miatt, amennyiben nem egyezőt talál, kérjük jelezze!

 

Be- és kijelentkezés:

A siófoki szállás szobáit 14 órától lehet elfoglalni az érkezés napján, és a távozás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben nincs "forró" váltás ezen időpontokat rugalmasan kezeljük.

 

Lemondás:

Az érkezés előtt három héttel (21nap) díjtalan (foglalót visszaküldjük a portók levonásával), ezen belül a foglalót számoljuk fel, ha nem megoldható az időpontváltoztatás.

Partnereink

siofokszallaslogo

sikolcslogo

funyiras-siofok-uj-logo

balasruhalogo

Ajánlott oldalak